familjensnyahus.blogg.se

Bloggen är för er som går i tankar att bygga nytt och för er som känner oss och vill ha en allmän uppdatering av läget.

El, kakel, klinker

Publicerad 2016-03-07 21:11:07 i Allmänt,

Det har gått en tid från senaste inlägget och vi har fortfarande sviter av influensan som jagar oss. Vab idag igen. Nåväl, vi båda har varit jättedåliga på att fota men bilder kommer senare under veckan. Ställningen runt huset är riven nu och det invändiga arbetet sätter igång på allvar äntligen. Verkar som LB-Hus underentreprenörer i Sthlm har mycket att göra på många platser. Vi får tolka det som ett sunt tecken att många valt LB-Hus som vi.

Vi har hunnit träffa elektriker och bestämt vad vi vill ha lampor och uttag mm. Förra huset bodde vi i ett rymdskepp av spottar, så det har vi varit lite mer restriktiva med den här gången. I dag har vi även pratat med plattsättaren så nu börjar det bli dags att välja kakel och klinker. Vi kan välja varifrån vi vill handla och behöver inte ta från någon specifik butik. Bra tycker vi! Vi har en peng budgeterat i huspriset men allt över det får vi lägga till själva. Känns inte som något problem att hitta något oavsett. Dock är det ju ganska viktiga val och mycket yta att välja för. Två badrum, tvättstuga och hall. Väljer man en klurig storlek så kan det bli lite mer jobb än kalkylerat så bra att ha lite samråd med plattsättaren också innan.

För att leverera nån bild över huvudtaget så tar vi med bilder från lördagen då vi fick barnfria lugna timmar att spendera på Nynäs havsbad som inte ligger långt från vårt hus. Väldigt härligt efter vabruari! Slår dock inte förra året då vi förberedde visning på gamla huset då vi hade både magsjuka och influensa samtidigt som vi städade och plockade ur i huset. Vi hörs!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela